روش پخت پیتزا هات کیک فوق العاده محبوب و به همان اندازه متفاوت!

برای تهیه پیتزاها انتخاب های زیادی از مینی پیتزا، پیتزا با دستگاه وافل ساز و… را داریم و در طعم ها نیز این تنوع را با پیتزا سبزیجات و گوشت و قارچ دنبال می کنیم. در طرز تهیه پیتزا هات کیک یکی از متنوع ترین پیتزاها همراه ما باشید.

مواد لازم

  • شکر: یک قاشق چای خوری
  • مایه خمیر: یک قاشق چای خوری
  • آرد: به میزان لازم( به قدری که خمیر به دست نچسبد)
  • کنجد و آویشن : به میزان لازم
  • پنیر موزارلا: به میزان لازم
  • سس قرمز: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: سه قاشق سوپ خوری
  • آب: دو پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • قارچ ورقه شده: ۱۰۰ گرم
  • سوسیس: یک عدد

مواد لازم پیتزا هات کیک

طرز تهیه پیتزا هات کیک

برای شروع پخت پیتزا هات کیک، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. منظور از پیاز تفت داده شده پیازی است که رنگ آن تغییر پیدا کرده و نرم شده است. نمک و فلفل سیاه را در همین مرحله باید به گوشت و پیاز اضافه کنید.

تفت دادن گوشت و پیازفرصت دهید تا این مواد به خوبی تفت بخورند. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا هات کیک قارچ ها و سوسیس های خرد را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.

دستور تهیه پیتزا هات کیک آن گاه فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید. آویشن را برای طعم بخشی به پیتزا به مواد اضافه کنید. حالا این مایه را از روی حرارت برداشته و در کناری قرار دهید تا سرد شود.

آن گاه روغن، شکر، نمک خمیر مایه فوری و آب گرم را با هم مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست آید. این خمیر باید به گونه ای باشد که به دست نچسبد. روی خمیر را با سلفون یا یک پارچه تمیز بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت دهید. توجه داشته باشید که رعایت این زمان بسیار کاربردی و ضروری است.

خمیر را بعد از یک ساعت به شش قسمت تقسیم کنید. چهار قسمت از آن را به طور جداگانه با وردنه به ضخامت نیم سانت و به اندازه قطر قالب باز کنید. هر کدام از این قالب ها را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه پخته و سرد کنید.

قرار دادن پیتزا در فر

یک خمیر از دو چانه باقی مانده را کف قالب قرار دهید و آخرین چانه خمیر را به دیواره های قالب بزنید. اندکی از سس قرمز به خمیر کف قالب بزنید و از مواد گوشتی و پنیر پیتزا بر روی آن بریزید. آن گاه از خمیر پخته شده یک لایه روی آن قرار دهید و حالا دوباره مواد و پنیر روی آن بریزید.

این کار تا پایان همه لایه ها تکرار کنید و روی لایه آخر را با سوسیس و فلفل دلمه تزیین کنید. روی آن کنجد بپاشید. به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید.

دستور تهیه پیتزا هات کیک

در این مطلب با طرز تهیه پیتزا هات کیک فوق العاده آشنا شدید. امیدواریم این دستور تهیه زمینه ساز یک تجربه فوق العاده برای پخت یک پیتزا عالی برای شما شده باشد. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک انواع پیتزا ما را در سایت دیدن فرمایید.

The post روش پخت پیتزا هات کیک فوق العاده محبوب و به همان اندازه متفاوت! appeared first on آرگا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *