طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه، ایده ای عالی برای میان وعده و پذیرایی از مهمان ها

طرز تهیه کوکی نارگیلی برای کسانی که علاقه زیادی به نارگیل دارند، گزینه مناسبی محسوب می شود. این شیرینی یک نوع شیرینی خشک خوشمزه است. البته طعم نارگیلی به همراه گرده لیمو بسیار خوشمزه تر است.

مواد لازم

  • آرد: یک پیمانه
  • نارگیل(رنده شده): یک چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • کره: ۱۱۳ گرم (معادل یک دوم پیمانه)
  • گردو: یک سوم پیمانه
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر قند: یک دوم پیمانه
  • پوست لیمو ترش: یک عدد
  • پودر قند(نرم و الک شده): سه چهارم پیمانه(کاور کوکی)

مواد لازم جهت تهیه کوکی نارگیلی

طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه

در ابتدا برای شروع طرز تهیه کوکی نارگیلی متذکر می شویم که برای تهیه این شیرینی نیز باید از آرد و پودر قند الک شده استفاده کنید. برای نارگیل این شیرینی باید از نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل استفاده شود. پوست لیمو ترش نیز باید کاملاً پودر یا رنده شده باشد.

این شیرینی خوشمزه را با توجه به مراحل تهیه می توان یک شیرینی لیمویی نیز قلمداد کرد. طعم و بوی نارگیل باعث استفاده از آن در بسیاری از خوراک ها و تزیینات شده است. کیک نارگیلی،شیرینی نارگیلی ، دسر نارگیلی و… از جمله خوراک هایی است که با نارگیل تهیه می شود.

ابتدا غذاساز را در مقابل خود قرار دهید. آرد، پودر قند، نارگیل، گردو و نمک را داخل غذاساز بریزید. البته به جای گردو می توانید از بادام استفاده کنید و یا هر دو را برای پخت این شیرینی به کار ببرید.

میکس پودر نارگیل و آردحالا کلیه مواد ریخته شده را در غذاساز هم بزنید.

میکس پودر نارگیل و پودر قند

در ادامه کره، پوست لیمو رنده شده و وانیل را به مواد اضافه و دوباره هم زدن را شروع کنید.

اضافه کردن کره و پودر پسته

رعایت ترتیب و هم زدن مرحله به مرحله برای پخت شیرینی و کیک اهمیت زیادی دارد و از نکات کلیدی به حساب می آید.

این هم زدن را آن قدر ادامه دهید تا مخلوط به دست آمده خمیری شکل شود.

مراحل تهیه شیرینی کوکی نارگیلی در مرحله بعدی طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه، خمیر را از ظرف خارج کنید و داخل پلاستیک قرار دهید.

قرار دادن خمیر کوکی بر روی پلاستیک

آن گاه مخلوط داخل پلاستیک را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در محل خنکی قرار دهید.

قرار دادن خمیر در جای خنک

در ادامه کف سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر به اندازه ی یک قاشق چای خوری(قاشق استاندارد) برداشته و با فاصله سه الی چهار سانتی متر در داخل سینی قرار دهید.

چیدن کوکی ها روی سینی

فر را باید از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده باشید. سینی را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

پختن کوکی های نارگیلی

بعد پخت کوکی، سینی را از فر خارج کنید. بعد از این که کمی از حرارت کوکی ها کاسته شد، آن ها را در پودر قند الک شده بغلتانید.

غلتاندن کوکی ها در پودر نارگیل

شیرینی کوکی

به این ترتیب کوکی های خوشمزه شما آماده می شوند.

چیدن کوکی ها

طرز تهیه کوکی نارگیلی

در نهایت از همراهی شما عزیزان با دستور پخت کوکی نارگیلی تشکر می کنیم و امید آن داریم که از ارائه مطلب مورد نظر رضایت کامل داشته باشید. لطفاً در صورت تمایل ما را با لینک انواع شیرینی در مجله آرگا دنبال بفرمایید.

The post طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه، ایده ای عالی برای میان وعده و پذیرایی از مهمان ها appeared first on آرگا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *