غذاهای محلی کشور نپال+عکس

بخاطر شرایط خاص آب و هوایی این کشور دارای غذاهای متنوعی می باشد که در ادامه شما را با برخی از این غذاها آشنا می کنیم.

پیراشکی های بخارپز که با گوشت بوفالو پر می شوند به صورت نیمه سزخ شده-نیمه آب پز میل می شوند.

غذاهای کشور نپال

غذای محبوب توریست ها “Dal bhat” که یک سینی غذا متشکل از برنج بخارپز،سوپ عدس،کاری ،سبزیجات و ترشی می باشد.

غذاهای کشور نپال

“توکپا” هم غذای دیگری برگرفته از تبتی هاست که خورشتی با گوشت بوفالو می باشد.

غذاهای کشور نپال

دسرماستی با نام Juju dhau

غذاهای کشور نپال

“تینگمو و آلو فینگ” را پناهندگان تبتی به نپال آوردند. این غذا سوپ آب مرغ داغ همراه با نودل و سیب زمینی می باشد.

غذاهای کشور نپال

پیراشکی های “یوماری” که با آرد برنج پوشانده می شوند و چون با مواد شیرین پر می شود به عنوان دسر در کنار غذا سِرو می شود.

غذاهای کشور نپال

ظروف کوچک فلزی که با انواع سبزیجات در کنار گوشت و برنج بخارپز و نان شیوه همیشگی نپالی هاست.

غذاهای کشور نپال

“کیما چاراماری” پیتزای معروف نپالی ها

غذاهای کشور نپال

The post غذاهای محلی کشور نپال+عکس appeared first on آرگا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *