آشنایی با انواع گونه های برنج ایرانی

برندهای صدری حسن سرایی، صدری دم سفید، صدری هاشمی، صدری دم سیاه، صدری دم قرمز، صدری کاظمی، موسوی طارم، سنگ طارم، اهلمی طارم، طارمی محلی، کادوس، کوهرنگ، بینام، فجر، زاینده رود و … از شمار برندهای تولید کننده برنج ایرانی هستند که از گونه های برنج ایرانی برای تولیدات خود استفاده می کنند. برنج های ایرانی به طور کلی دارای ۴ گونه طارم، پر محصول، صدری و گرد است.

گونه های برنج ایرانی مرغوب

گونه های برنج ایرانی:

خواص برنج بی شمار است و فواید زیادی دارد، خصوصا اینکه برنج مصرفی از نوع با کیفیت باشد. شناسایی برنج خوب، مرغوب و با کیفیت این امکان را ایجاد می کند تا شما از محصولی مناسب برای حفظ سلامت خود استفاده کنید. ملاک های مشخصی برای تشخیص برنج با کیفیت وجود دارد همچنین می توانید با استفاده از این ملاک ها برنج ایرانی و خارجی را از یکدیگر تشخیص دهید این نشانه می توان نشانه هایی در نحوه پخت برنج کته و آبکش باشند.

برخی از کارشناسان به مقایسه گونه های برنج ایرانی پرداخته اند و آنها را از نظر کیفیت و ارزش غذایی بررسی کرده اند، برنج فجر طارم، هاشمی و شیرودی توسط برخی کارشناسان بررسی و مقایسه شده است این چند نوع برنج از نظر قیمت و کیفیت با یکدیگر دارای تفاوت هایی هستند.

برنج خوب و نشانه ها بارز آن

گونه هایی از برنج که به صورت مخلوط عرضه می شوند در زمان کشت صورت می گیرد و کشت این محصولات به شکل مخلوط است انجام می شود. در صورتی که بیشتر مصرف کنندگان تصور می کنند این برنج ها در زمان برداشت با یکدیگر مخلوط می شوند.

بهترین نوع برنج ها برای ترکیب، برنج های سنگ طارم با هاشمی است که دارای کیفیت بالا می باشند و بسیار مرغوب هستند که از قدیمی ترین گونه های برنج مرغوب ایرانی است و طرفداران زیادی دارد. این برنج از عطر و طعمی بی نظیر و مرغوب نیز برخوردار است.

نشانه هایی برای شناسایی برنج خوب

این گونه های مختلف از برنج ایرانی در نواحی شمال کشور و مناطقی مانند گیلان، گلستان و مازندران کشت می شوند. از نشانه های بارز برنج های شمال دانه درشت و بلند بودن آن است و برخی از نشانه های آن در هنگام پخت ظاهر می شوند.

The post آشنایی با انواع گونه های برنج ایرانی appeared first on آرگا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *